Holifants logotyp: en rosa pixelelefant

Certifierad Produktägare

2 eller 3 dagar

Tobias Fors - Certified Scrum Trainer

Som produktägare (förkortas ofta PÄ eller PO) är det ditt ansvar att investeringen i utvecklingsarbetet blir framgångsrik. Under den här kursen fördjupar du din förståelse för hur du styr arbetet i rätt riktning, samt bygger upp dina färdigheter genom att själv prova praktiska verktyg.

Sagt av tidigare deltagare

Topp 3 läromål

Kursens innehåll

Målgrupp

Den här utbildningen är särskilt lämplig för dig som arbetar i, eller är på väg in i, en roll som produktägare för ett eller flera Scrum-team. Den passar också för dig som inte är produktägare, men vill lära dig mer om agilt kravarbete.

Förkunskaper

Kursen förutsätter grundkunskaper i agila metoder, produktledning och kravhantering.

Att bli certifierad produktägare

Certified Product Owner (CSPO) blir den som själv studerar grunderna i Scrum och sedan aktivt deltar i en CSPO-kurs med en Certified Scrum Trainer. På Scrum Alliance webbplats kan du läsa mer om certifieringsprogrammet. Där finns också svar på de vanligaste frågorna. För att slutföra utbildningen och bli certifierad krävs fullt deltagande.

Om kursledaren

Tobias Fors
Tobias Fors är konsult och utbildare åt techintensiva organisationer. Med 15 års erfarenhet av agila arbetssätt i såväl operativa som konsultativa roller hjälper han moderna ledare att ta sina företag vidare på förbättringsresan. Tobias är Certified Scrum Trainer för Scrum Alliance och grundare av kunskapsföretaget Holifant AB.

Vill du komma på kursen Certifierad Produktägare?

Den här utbildningen håller jag regelbundet i samarbete med Citerus i Stockholm. På våra öppna kurser får du möta andra som befinner sig i samma situation som du, byta erfarenheter och ta del av mina erfarenheter från 16 år av Scrum och agila arbetssätt.


Skicka din fråga kring kursen Certifierad Produktägare

tobias.fors@holifant.se

@holifant_se

0709-43 90 86

http://linkedin.com/in/tobiasfors