Säkra din kompetens inom agila arbetsätt. Tidseffektiva självstudier, online.

Välkommen till "Introduktion till agila arbetssätt", Holifants självstudiekurs online som ger dig en solid grund inom agila principer och arbetssätt.

Kursen är skapad av Tobias Fors på Holifant, med över 20 års erfarenhet av att använda, coacha och utbilda inom agila arbetssätt inom både privat och offentlig sektor. Fokuset är att hjälpa dig förstå de grundläggande framgångsprinciper som agila arbetssätt bygger på, oavsett om du har en teknisk eller icke-teknisk bakgrund.

Börja lär dig redan idag

Kursen består av fokuserade videoklipp på rak och enkel svenska. Varje avsnitt har självstudiefrågor du kan använda för att testa din kunskap, plus mer utmanande fördjupningsfrågor att diskutera med ditt team.

Oavsett om du är en nybörjare eller ett erfaret proffs som vill fräscha upp din kunskap, så ger självstudiekursen dig ett bekvämt och effektivt sätt att säkra att du förstår de grunder som agila arbetssätt bygger på.

För organisationer som behöver skapa en gemensam syn på agila principer kan kursen användas som en viktig del av en onboarding-process för nya medarbetare.

"Pedagogiskt, tydligt och med ett behagligt tempo. Känner inte att jag saknar något, utan tycker att det var en mycket bra introduktion till de här arbetssätten."

Börja lär dig redan idag

Se ett kort klipp från kursen

Självstudiekursen består av ca 90 min video. I grunddelen av kursen går vi inte bara igenom de grundläggande och mer tidlösa principerna bakom agila arbetssätt. Vi går också igenom några av de vanligaste agila ramverken du springer på ute i dagens organisationer: Modern agile, Kanban och Scrum.

För en försmak på hur kursen fungerar kan du titta på smakprovet här nedan. Det är en lite längre video från kursens avslutande fördjupningsdel och behandlar ett vanligt problem inom agila arbetssätt - och vad vi kan göra åt det.

"Helt perfekt med små korta sektioner, filmer på några minuter etc, eftersom jag delade upp det och tog bit för bit under lugna stunder ... Bra upplägg för självstudier helt enkelt, och en bra balans och nivå på innehållet."

Sammanfattning

  • Skapad av Tobias Fors, med 20 års erfarenhet
  • Ca 90 minuter video i koncisa klipp
  • Alltid tillgänglig, helt online
  • Går igenom grundprinciperna
  • Går igenom Modern agile, Scrum, Kanban
  • Fördjupningsdel med fallgropar och framgångstips