Holifants logotyp: en rosa pixelelefant

Certifierad Scrum Master

2 dagar

Tobias Fors - Certified Scrum Trainer

Det här är den definitiva utbildningen för dig som vill förstå agilt arbete och Scrum på djupet - oavsett vilken roll du arbetar i. Under två intensiva och upplevelserika dagar får du lära dig vad som får agilt arbete med Scrum att fungera samt hur du hjälper teamen i er organisation att bli kreativa, produktiva och leverera med kvalitet.

Vad tidigare deltagare sagt

Det här tar du med dig hem

Kursens innehåll

Målgrupp

Kursen Certifierad Scrum Master passar både för dig som vill kunna vara Scrum Master och för dig som har en annan yrkesroll men vill ha en djup förståelse för Scrum.

Så går utbildningen till

Kursen baseras på upplevelsebaserat lärande. Vi varvar teori och diskussioner med noggrant utvalda simuleringar, spel och interaktiva övningar som skapar aha-upplevelser. Du kommer att få inspiration och nya idéer om hur din organisation kan utvecklas och effektiviseras. Kursen genomförs på svenska (certifieringen sker på engelska, se mer info nedan)

Att bli certifierad scrum master

Certifierad Scrum Master blir den som själv studerar grunderna i Scrum, deltar i en CSM-kurs och klarar ett online-prov hos Scrum Alliance. På Scrum Alliance webbplats kan du läsa mer om certifieringsprogrammet. Certifieringsprovet (två försök) ingår i kurspriset. För att bli certifierad krävs fullständig närvaro båda dagarna samt godkänt kunskapsprov.

Om kursledaren

Tobias Fors
Tobias Fors är konsult och utbildare åt techintensiva organisationer. Med 15 års erfarenhet av agila arbetssätt i såväl operativa som konsultativa roller hjälper han moderna ledare att ta sina företag vidare på förbättringsresan. Tobias är Certified Scrum Trainer för Scrum Alliance och grundare av kunskapsföretaget Holifant AB.

Vill du komma på kursen Certifierad Scrum Master?

Den här utbildningen håller jag regelbundet i samarbete med Citerus i Stockholm. På våra öppna kurser får du möta andra som befinner sig i samma situation som du, byta erfarenheter och ta del av mina erfarenheter från 16 år av Scrum och agila arbetssätt.


Skicka din fråga kring kursen Certifierad Scrum Master

tobias.fors@holifant.se

@holifant_se

0709-43 90 86

http://linkedin.com/in/tobiasfors