Agilt ledarskap

Klock-symbol

5 * 3 timmar vid onlinegenomförande

Klock-symbol

3 dagar vid genomförande i lokal

Vilken sorts ledarskap krävs egentligen, på alla nivåer, om vi ska få agila arbetssätt att fungera bra i praktiken? På kursen Agilt ledarskap tränar vi tidlösa ledarskapsförmågor som blir extra kritiska när vi vill jobba agilt.

Målgrupp

Kursen Agilt ledarskap är till för dig som verkar i en ledande position (oavsett om du har en chefsroll eller inte) och som vill leda på ett sätt som hjälper er bygga kulturen och strukturen som krävs för att lyckas med agila arbetssätt hos just er.

Tidigare deltagare säger …

“Kursen har varit en ögonöppnare för mig i hur jag kan leda mitt team i det agila arbetssättet.”

“Känner att jag fått med mig väldigt många bra och inspirerande tankar som går att ta till sig och leva/testa direkt! Jag känner att min uppfattning kring hur ledarskap ska vara, dvs se till att coacha (och röja hinder) och låta medarbetaren leda sin egen utveckling, har förstärkts genom den här kursen. Gång på gång har vi landat i vikten av tillsammanstänk och självledarskap.”

“Jag har fått en helt annan förståelse för vad agilt arbetssätt är. Det kan användas i olika typer av verksamheter.”

“Det är diskussionerna och att höra hur andra tänker som ger väldigt mycket. Man får även en check av att man är inne på rätt väg vilket kan vara stärkande.”

“Mycket av kursinnehållet var sådant som “man redan vet” men lätt glömmer bort när allt bara rullar på och det är bra att man börjar fundera på igen och tar ny tag med.”

Det här lär du dig

Ur innehållet

Så går kursen till

Kursen Agilt ledarskap är en träningskurs, i bemärkelsen att du utöver föreläsningsinslag även får träna aktivt på vissa nyckelfärdigheter. Kursen passar bäst för dig som har viss upp till lång erfarenhet av agila arbetssätt och en del erfarenhet som ledare. Du är intresserad av att diskutera och träna aktivt, och vill jobba aktivt med att reflektera över och utveckla ditt eget ledarskap.

Fyll i formuläret så kontaktar jag dig med mer information om utbildningen Agilt ledarskap.


Tobias Fors
Tobias Fors är konsult och utbildare åt techintensiva organisationer. Med erfarenhet av agila arbetssätt sedan början av 2000-talet, i såväl operativa som konsultativa roller, hjälper han moderna ledare att ta sina företag vidare på förbättringsresan. Tobias är Certified Scrum Trainer för Scrum Alliance och grundare av kunskapsföretaget Holifant AB.