Splitting Bootcamp

3 timmar - Live online med Zoom och Miro (verktygen tillhandahålls av Holifant)

Splitting Bootcamp är en mini-kurs för dig som vill boosta dina färdigheter att bryta ned mål och produktbacklogg till mindre bitar på ett effektivt, engagerande och begripligt sätt.

Splitta, slicea, dela upp, bryta ned. Kärt barn har många namn. En av de viktigaste färdigheterna för agila team och ledare är att kunna bryta ned sitt arbete i små värdefulla och fristående steg. Det tränar vi på under denna minikurs online!

Målgrupp

Splitting Bootcamp är till för dig som redan jobbar agilt, Scrum, Kanban eller något egenrullat spelar ingen roll - och vill träna dina färdigheter på att bryta ned ert arbete i mindre bitar.

Detta får du ut av kursen

Varför gå med Tobias Fors och Holifant?

Jag som håller i kursen (Tobias Fors) har jobbat som konsult inom mjukvaruutveckling sedan 1999. Över årens gång har jag samlat på mig många erfarenheter om varför nedbrytning är så viktigt och hur vi kan bli bättre på det. Kom på kursen om du både vill träna på detta tillsammans med mig, och ta del av mina erfarenheter.

Ur innehållet

Så går utbildningen till

Den här kursen är en minikurs - ett interaktivt träningspass på tre timmar. Vi jobbar tillsammans med övningar och reflekterar, varvat med ett par kortare föreläsningsinslag som delar användbara tekniker och erfarenheter. När vi kör online jobbar vi lika interaktivt som i klassrummet - med hjälp av Zoom för videosamtal och den digitala whiteboarden Miro. Verktygen ordnar Holifant och kostnaden ingår såklart i kursavgiften.

Kursen kan också genomföras som en heldagsworkshop företagsinternt - vilket ger er möjligheten att träna på verkliga funktioner från er produkt eller tjänst, vilket kan leda till riktigt kraftfulla aha-upplevelser.

Fyll i formuläret för att reservera en plats på Splitting Bootcamp.

  • Pris: 3.490 SEK ex moms
  • Du kan avboka upp till 14 dagar före kurstillfället
  • När du reserverat din plats får du mer information om kursen via mail
Tobias Fors
Tobias Fors är konsult och utbildare åt techintensiva organisationer. Med 16 års erfarenhet av agila arbetssätt i såväl operativa som konsultativa roller hjälper han moderna ledare att ta sina företag vidare på förbättringsresan. Tobias är Certified Scrum Trainer för Scrum Alliance och grundare av kunskapsföretaget Holifant AB.