Splitting Bootcamp

Klock-symbol

2 * 3 ½ timmar vid onlinegenomförande

Klock-symbol

Två halvdagar eller en heldag vid genomförande i lokal

Splitting Bootcamp är en fokuserad workshop för dig som vill boosta dina färdigheter att bryta ned mål och produktbacklogg till mindre bitar på ett effektivt, engagerande och begripligt sätt.

1

Du jobbar agilt redan idag (vilken specifik metod ni kör spelar ingen roll), och du ser att ni kan vinna på att bli bättre på att bryta ned både problem och lösning i mindre bitar.

2

Den här kursen passar inte för dig som saknar erfarenhet av att arbeta agilt.

Vad du lär dig

Motivera nedbrytning

Hitta argumenten för varför vi måste bli på nedbrytning, för såväl affären, som för tekniken och för samarbetet.

Träna nyckelfärdigheten att dela upp

Splitta, slicea, dela upp, bryta ned. Kärt barn har många namn. En av de viktigaste färdigheterna för agila team och ledare är att kunna bryta ned sitt arbete i små värdefulla och fristående steg.

Olika mönster för nedbrytning

Pröva olika sätt att bryta ned stora krav/product backlog items/features/etc till mindre fristående bitar

Strukturera arbetet

Lär dig hur du lägger upp arbetet med att bryta ned saker på ett sätt som både bygger engagemang och är tidseffektivt.

Så går utbildningen till

Den här kursen är en minikurs - ett interaktivt träningspass i högt tempo. Vi jobbar tillsammans med övningar och reflekterar, varvat med ett par kortare föreläsningsinslag som delar användbara tekniker och erfarenheter. När vi kör online jobbar vi lika interaktivt som i klassrummet - med hjälp av Zoom för videosamtal och den digitala whiteboarden Miro. Verktygen ordnar Holifant och kostnaden ingår såklart i kursavgiften.

Kursen kan också genomföras som företagsinternt - vilket ger er möjligheten att träna på verkliga funktioner från er produkt eller tjänst, vilket kan leda till riktigt kraftfulla aha-upplevelser.

Varför gå med Tobias Fors och Holifant?

Jag som håller i kursen (Tobias Fors) har jobbat som konsult inom mjukvaruutveckling sedan 1999. Över årens gång har jag samlat på mig många erfarenheter om varför nedbrytning är så viktigt och hur vi kan bli bättre på det. Kom på kursen om du både vill träna på detta tillsammans med mig, och ta del av mina erfarenheter. Den här kursen har haft deltagare inom allt från robotik till webbutveckling, och vi brukar alltid hitta lite nya idéer om hur vi kan lyckas med splitting.

Fyll i formuläret för att reservera en plats på Splitting Bootcamp.

  • Pris: 4.900 SEK ex moms
  • Du kan avboka upp till 14 dagar före kurstillfället
  • När du reserverat din plats får du mer information om kursen via mail
Tobias Fors
Tobias Fors är konsult och utbildare åt techintensiva organisationer. Med erfarenhet av agila arbetssätt sedan början av 2000-talet, i såväl operativa som konsultativa roller, hjälper han moderna ledare att ta sina företag vidare på förbättringsresan. Tobias är Certified Scrum Trainer för Scrum Alliance och grundare av kunskapsföretaget Holifant AB.