Säkra din kompetens inom agila arbetsätt. Tidseffektiva självstudier, online.

Holifants självstudiekurs "Introduktion till agila arbetssätt" online ger dig en solid grund inom agila principer och arbetssätt.

Kursen är skapad av Tobbe Fors på Holifant, med över 20 års erfarenhet av agila arbetssätt inom både privat och offentlig sektor.

Du kommer lära dig om de grundläggande framgångsprinciper som agila arbetssätt bygger på, oavsett om du har en teknisk eller icke-teknisk bakgrund.

"Helt perfekt med små korta sektioner, filmer på några minuter etc, eftersom jag delade upp det och tog bit för bit under lugna stunder ... Bra upplägg för självstudier helt enkelt, och en bra balans och nivå på innehållet."

Kursen består av fokuserade videoklipp på rak och enkel svenska. Varje avsnitt har självstudiefrågor du kan använda för att testa din kunskap, plus mer utmanande fördjupningsfrågor att diskutera med ditt team.

Oavsett om du är en nybörjare eller ett erfaret proffs som vill fräscha upp din kunskap, så ger självstudiekursen dig ett bekvämt och effektivt sätt att säkra att du förstår de grunder som agila arbetssätt bygger på.

För organisationer som behöver skapa en gemensam syn på agila principer kan kursen användas som en viktig del av en onboarding-process för nya medarbetare.

"Pedagogiskt, tydligt och med ett behagligt tempo. Känner inte att jag saknar något, utan tycker att det var en mycket bra introduktion till de här arbetssätten."

Sammanfattning

  • Skapad av Tobias Fors, med 20 års erfarenhet
  • Ca 90 minuter video i koncisa klipp
  • Alltid tillgänglig, helt online
  • Går igenom grundprinciperna
  • Går igenom Modern agile, Scrum, Kanban
  • Fördjupningsdel med fallgropar och framgångstips